Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 61 to 80 of 89

Thread: Battlefield is out!

  1. #61
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    San Diego
    Posts
    5,161
    Images
    1261
    Kitzman, what happened to that master list of all usernames/aliases for x[members]? Would love an updated, easy to access list.

    Add me; bc2 username: x[chongo]

  2. #62
    So here are the specs on my pc - i bought the game but the frames per second are low and i have most everything on low settings, with resolution at 1280x1024.

    Intel Dual Core E2180 @ 3 ghz
    Nvidia 8800GT
    4 GB Ram
    Some motherboard i forgot.


    What do I need to upgrade most to play the game with at least medium settings? I figure the video card. I was looking at the new ATI video cards, like the 5770 are like 150 bucks. Would that be a big improvement? Or am i way behind with the processor too?


    I never play games anymore, this would be the only game I'd probably ever play again on pc
    Hello my name is d0cta1337d4wg.

  3. #63
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Portland, OR
    Posts
    705
    Images
    44
    Quote Originally Posted by x[sliver] View Post
    more like EA shit on a ton of us and wiped our friend lists. re-add me.

    Haha yeah, I was just messing. It completely wiped my all of my friends :(

    I'll add you guys when I get on today.
    "When the going gets tough, the tough go cyclic"
    Email: provoker@xclan.org XFire: xprovoker

  4. #64
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Sacramento, ca
    Posts
    2,426
    Images
    22
    Quote Originally Posted by x[provoker] View Post
    I am only rank 21. I have 3 more SMGs to unlock for engineer, and 2 MGs for medic and then I am basically done with unlocks.
    holy shit 21 lol
    I'm like...um....level 9 I think haha
    "....everyone wants to come to my house to RAGE."

  5. #65
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    China
    Posts
    2,693
    Images
    18
    So we arent going to put up a server for this?
    Good lord are there no good games to play?

  6. #66
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Denver, CO
    Posts
    6,258
    Images
    3272
    shrug, if it lasts? plenty out there right now that are solid.

  7. Quote Originally Posted by CrustyMcflyeeng View Post
    So here are the specs on my pc - i bought the game but the frames per second are low and i have most everything on low settings, with resolution at 1280x1024.

    Intel Dual Core E2180 @ 3 ghz
    Nvidia 8800GT
    4 GB Ram
    Some motherboard i forgot.


    What do I need to upgrade most to play the game with at least medium settings? I figure the video card. I was looking at the new ATI video cards, like the 5770 are like 150 bucks. Would that be a big improvement? Or am i way behind with the processor too?


    I never play games anymore, this would be the only game I'd probably ever play again on pc
    This game does not like the 86-8800 series, get at least a 9800 and it should be a lot better.

  8. #68
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Sacramento, ca
    Posts
    2,426
    Images
    22
    Quote Originally Posted by x[lonedub] View Post
    holy shit 21 lol
    I'm like...um....level 9 I think haha
    ok now almost lvl 24, all unlocked. Now what? Just frag and try to get different pins? Are they going to be offering any dlc for weapons/upgrades/etc?
    "....everyone wants to come to my house to RAGE."

  9. #69
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    San Diego
    Posts
    5,161
    Images
    1261
    Quote Originally Posted by x[lonedub] View Post
    ok now almost lvl 24, all unlocked. Now what? Just frag and try to get different pins? Are they going to be offering any dlc for weapons/upgrades/etc?
    Pins, Insignias, Bronze in all, at least two Platinums -- GO FOR ALL PLATINUMS! Level 50.

    If you get everything, play it like a regular game. Just frag and win!


    Got my second Platinum last night on my way to a third. One gadget away from getting all bronze (though the award for that i hear is broke). Working towards my 50 Combat Excellence pins award and rank 32.

  10. #70
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    San Diego
    Posts
    5,161
    Images
    1261
    and wtf. noone but malikai and jihad play anymore. occasionally I'll see adam on, sometimes roong.

    The rest of you lose.

  11. #71
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    China
    Posts
    2,693
    Images
    18
    I Just started to play, a little hard atm because I can't see server pings just "-".

    And my average ping is like 400+ which means all my CQC fight go as follows:
    1. See Enemy
    2. Spray & Pray
    3. Enemy is Reported killed
    4. 3 Seconds Pass
    5. Bodyshot is Reported Stabbed by Dead Enemy Player

    I hate China Telecom...

    To anyone that knows, do "Tunneling" servers/proxies actually work to lower ping. I am skeptical. http://forum.lowyat.net/topic/1031599

    Also been looking into editing the "TcpAckFrequency" but M$ official stance is that it doesn't make a difference.
    Last edited by x[bodyshot]; 04-11-2010 at 10:14 PM.
    Good lord are there no good games to play?

  12. #72
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    China
    Posts
    2,693
    Images
    18
    Actually just did what they suggested here...

    http://www.speedguide.net/read_articles.php?id=2574

    Made a HUGE difference in ping...
    Good lord are there no good games to play?

  13. #73
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Arcadia, CA
    Posts
    2,300
    Images
    5
    What specific tweak did you do? Are you running Windows 7? Seems like my ping in-game is always over 100 even though the server browser may show 15-45ms. But I don't feel like I'm lagging either.

  14. #74
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    San Diego
    Posts
    5,161
    Images
    1261
    Quote Originally Posted by x[adambomb] View Post
    What specific tweak did you do? Are you running Windows 7? Seems like my ping in-game is always over 100 even though the server browser may show 15-45ms. But I don't feel like I'm lagging either.
    I'm pretty sure that's a bfbc2 thing, not OS related.

  15. ingame shows your latency, ping + packet processing time.

  16. #76
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    China
    Posts
    2,693
    Images
    18
    Quote Originally Posted by x[adambomb] View Post
    What specific tweak did you do? Are you running Windows 7? Seems like my ping in-game is always over 100 even though the server browser may show 15-45ms. But I don't feel like I'm lagging either.
    Running Visa.

    All I did for now was the "Check the TCP/IP state" changes. No Regedit changes or disabeling the Nagle Algo. (although i will try it later)

    What I should say is that my reported "ping" isnt any lower, however the game is actually playable now.

    Although i still get spikes and run into trouble if I try to cut corners while trying to run up stairs.
    Good lord are there no good games to play?

  17. #77
    Join Date
    May 2001
    Location
    LA
    Posts
    408
    dude you guys are all in double digits. add xrivers to your friends list. i've been playing with germans and spanish servers, also dallas servers.. where is the

    x[clan]-BF2 west coast

    i might be able to help if anyone can point the way, we might have an x[server] whoooo!

  18. #78
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    China
    Posts
    2,693
    Images
    18
    Quote Originally Posted by x[rivers] View Post
    dude you guys are all in double digits. add xrivers to your friends list.
    You know you arnt limited to alphanumeric only right? you can put "[" and "]" in your name.... just saying.
    Last edited by x[bodyshot]; 04-15-2010 at 06:51 PM.
    Good lord are there no good games to play?

  19. #79
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    People's Republik of Kalifornia in the Great US Banana Republik
    Posts
    2,738
    Images
    96
    Anyone know how to automatically log into your EA account on game startup?

  20. #80
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Arcadia, CA
    Posts
    2,300
    Images
    5
    Quote Originally Posted by x[killdozer] View Post
    Anyone know how to automatically log into your EA account on game startup?
    That would be very nice. I don't get why they didn't include that option. It's annoying to have to always login.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Battlefield 1943
    By x[ryan] in forum FPS Gaming
    Replies: 19
    Last Post: 08-05-2009, 06:10 PM
  2. Battlefield 2
    By CrustyMcflyeeng in forum Random Thoughts
    Replies: 19
    Last Post: 10-17-2006, 04:17 PM
  3. Battlefield 2
    By x[bodyshot] in forum Media Mayhem
    Replies: 18
    Last Post: 12-16-2004, 11:41 AM
  4. bring it to the battlefield...
    By Stoned_Immaculate in forum FPS Gaming
    Replies: 11
    Last Post: 08-24-2003, 10:28 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •